Col·laboracions

L'Associació de Pares Sant Guillem -per la seva naturalesa i caràcter social- està destinada a atendre a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

L'entitat compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. A més, es membre de la Federació DINCAT.


Participen i ajuden, també, altres fundacions i empreses com: Fundació "laCaixa", Laboratorios Viñas, IDEXX Laboratories, Fundació CatalunyaCaixa, Fundación ONCE, Fundació Escola Teresiana, Fundació María Francisca De Roviralta, Fundació Antoni Serra Santamans, Celeris... 

L’Associació de Pares Sant Guillem ha rebut al llarg de la seva trajectòria aportacions materials de diferents empreses tals com: IDCsalut, IKEA, Opticlar, GfS Òptica, Miaportacion.org, Terrytowel SL, Industrias Masats, Sony, Seidor, FAGOR, COBEGA, Big Graphic Europa SA, Big Iberia... equipaments informàtics, mobiliari, pintura, etc.  i altres aportacions econòmiques particulars que ens permeten satisfer part de les necessitats que no pot assumir garantint així el benestar dels nostres usuaris,  i del personal que ho assisteix.

No obstant, convidem a la col·laboració econòmica desinteressada de persones externes a l'Associació, a mode de donatiu, que permeti sufragar despeses i costejar les properes activitats del nostre Centre Ocupacional Sant Guillem-Gràcia. Només cal que imprimeixi el document i el cumplimenti.


(*) Podrà deduir el 10% de les seves aportacions en la declaració del IRPF. (Per poder-li fer el certificat fiscal a finals d'any necessitem que ens faci arribar les dades que li demanem i el resguard de la transferència)